Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är tekniken att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar på sökmotorer. Eftersom sökmotorernas rangordning av webbplatser sker automatiskt har det uppkommit olika sätt att informera dessa för att få webbplatsen på en mer framträdande plats i de organiska resultaten. De organiska resultaten är de "äkta" resultaten och skiljer sig från de köpta länkarna. Det ligger både mer prestige och mer trafik i att ligga bra till i de organiska listorna.

Onsite sökmotoroptimering

Onsitesökordsoptimering är tekniken att anpassa sidans HTML-innehåll för sökmotorer. Detta genom att anpassa Text och titlar, HTML-taggar och URL'er men även att undvika vissa tekniker såsom frames eller text-i-bilder.

Offsite sökmotoroptimering

Offsite optimeringen är det som ligger utanför sidans sfär. All offsite optimering handlar i princip om att skaffa länkar till sig själv. Men det är skillnad på länkar och länkar. Vi hjälper dig att maximera effekten genom att se till att de inkommande länkarna (de länkar som länkar till din webbsida) finns på rätt sidor och är rätt utformade.

Peppmedia om Sökmotoroptimering/ SEO

Vi anser att sökmotoroptimering är av högsta prioritet, eftersom du vill att din hemsida ska bli funnen av de kunder som aktivt söker efter just din tjänst. Om du inte finns när de söker efter dig så finns din sida inte. Vi har över 10års erfarenhet utav SEO och vet att det fungerar!