Microblogga mera!


2009-01-26

Jag har alltid varit en förespråkare för Twitter och tror fortfarande att det är en stark aktör och kommer vara det här i norden också. Men nu när bloggy.se har lanserats tror jag att de kommer att få en stor del av kakan.
DN har skrivit en intressant artikel om microbloggning som jag tycker ni borde läsa! Där står det om bl.a hur man kommer igång med att blogga och även mer info om bloggy.se Läs det här.

Det är riktigt kul att microblogga eftersom man kan få så mycket respons på allt ifrån en fundering till ett påstående. Man behöver inte sitta i 10 minuter och skriva ett inlägg utan kan bara skriva vad du gör just nu och folk engagerar sig. Grymt bra som företagsverktyg där man kan få feedback på ens visioner och mål.

För er som inte testat microbloggning och tycker att twitter är lite för stort så rekommenderar jag att testa bloggy.se. En annan bra start är att vänja in dig att skriva litet på facebook, om du har en profil där. Om inte så skaffa det, då lär du dig mycket snabbare hur du ska använda de sociala medierna för din fördel.

Hör gärna av er om era egna erfarenheter!

//GabyKommentarer


OnTheRun (), 2009-01-29:

Testa www.myou.com också. Där kan du skicka bilder från mobilen och din följare får (om de vill) notifieringar direkt i mobilen när du skriver något.
Lämna en kommentar