Ouppdaterad blogg


2009-05-25

Hej!

Det var länge sedan jag vände mig till er för att berätta vad som händer i företaget. Jag lovar nu att det kommer inte dröja lika länge med en ny uppdatering.
Vi har nämligen jobbat hårt med Salong CMS, nu är den ganska så startklar och vi ska förhoppningsvis lansera den första av många denna vecka.
Förutom detta har vi designat en ny hemsida till Psykologigymnasiet, bilder kommer ikväll på före och efter! Dem har fått ett cms-system och en design byggd på deras färger och logga. För det projektet fick vi ta in en tredje aktör som imponerade på oss, han kommer få vara med i framtiden!

Annars så har jag suttit med ny logga till ett företag som snart ska komma igång i marknaden, så fort dem ok:ar det så ska jag visa upp visitkorten och loggan som vi skapade fram. När jag väl kom igång med deras nya logga insåg jag att vår logga måste uppdateras. Den var tvunget att känner digital. Så då kom denna upp;


Är rätt så nöjd med våra nya visitkort och nya logga som kommer komma upp på vår hemsida denna vecka. (pdf-bild kommer upp ikväll)

Nu sitter jag med pappersarbete och det är tur det, eftersom solen beslutat sig för att dyka upp! Hoppas ni hinner njuta av den med!
//GabyKommentarer

Lämna en kommentar