Offertskrivning & Salong CMS


2009-02-23

Vi har suttit och klurat på salong cms idag, vi vill gärna vara klara med den denna vecka. Tror det är en bra vecka att avsluta den och peta i layout detaljer istället. Har inte varit mycket blogginlägg och vi ber om ursäkt för det. Har haft mycket för oss numera och har försummat bloggen lite. Vi ska nu sätta igång våra bloggy-inlägg här på bloggen så att ni lättare kan få överblick på våra veckor.

Webbprojekt

Vi har som sagt blivit färdiga med ett hobbyprojekt, dvs minpojke.se och minflicka.se och lobbar för mer medlemmar och fler bilder på bebisar! Vi har tänkt på hela familjen så snart kommer även din kära familjemedlem: hunden och katten kunna vara med.

Imorgon ska jag åka förbi en potentiell kund och hälsa på, ska lämna av mig en offert och kika på ett par glasögon som jag hittade hos dem tidigare. Ni vet väl att man behöver terminalglasögon när man sitter framför datorn länge? Dem är så otroligt trevliga så jag lämna hellre över offerten i handen än att posta, även om jag är en förespråkare för mail, sms, bloggy och msn så finns det faktiskt inget som att ta i hand och se personen i ögonen. Det är för mig kommunikation på högsta nivå!

Programmering

För er som är intresserade utav vilket programmeringsspråk vi använder oss utav ska Erik snart få ta och presentera. Men jag kan berätta kort att vi använder oss av Ruby & Rails vad det betyder får Erik ta upp eftersom han är klippan inom det ämnet. //GabyKommentarer

Lämna en kommentar