Visitkort


2009-06-02

Hej!

Hoppas ni haft en grym helg, vi har hunnit avnjuta av solen och har mycket energi för veckans regniga dagar.
Har äntligen fått tag på visitkortet som jag skapade för MenyMästaren, visitkorten skickades nämligen direkt till kund. Vi hade lunch en trevlig lunch igår och då fick jag se slutresultatet, är rätt så nöjd! Visitkorten och loggan är färdiga- dock har dem inte lanserat slutprodukten ännu.

 

Johan är en av huvudaktörerna inom menymästaren- ska presentera dem närmare när dem lanserat sin produkt.

Färgval

För menymästaren valde vi tre olika färger som ska representera dem: guld, rött och vitt. Hur loggan blev på hemsidan lägger jag upp när sidan är uppe.


Nya kunder:


Vi har fått ett mycket intressant samtal denna vecka och är i full gång på att komma igång med ett nytt projekt!

Vi har som sagt hunnit med ett antal projekt under tiden som vi varit frånvarande här på bloggen. Vi har bl.a kommit igång med Salong CMS- första salongen som köpt den är Norrtälje fotvård, så här såg sidan ut tidigare:Nu har den ett bokningssystem, och cms- system så att dem kan redigera sin hemsida närsom.Även Psykologigymnasiet har fått ett nytt utseende och ett cms-system. Men dem tar jag upp i nästa inlägg, nu ska jag börja komma igång med en kund-referens sida så att ni kan få uppdateringar om vilka kunder vi jobbar med och fler bilder. Ska även skapa en ny mer utförlig informationssida om Salong CMS.

Bästa Hälsningar
//GabyKommentarer

Lämna en kommentar