I början av början..


2008-12-07

Ja, sitter nu och klurar på en bra text som ska ge er läsare en möjlighet att snabbt få reda på vad vi sysslar med. Det ska väl inte vara så svårt? Men samtidigt blir texten i mina ögon ganska kliniska och rätt ut sagt, tråkiga. Varför är det så att det alltid blir svårare att skriva ihop något kul när det gäller en själv?

Jag ska släppa det i några minuter nu och skriva av mig lite, det har faktiskt varit en ganska så stressig helg men jag fick njuta av 2:a advent iallafall!
Har varit och fotat för en hemsida vi ska omstrukturera och ja sökmotoroptimera, en av våra styrkor måste jag påpeka.
Ska bli kul att fixa en mycket bättre plattform för sidan och se hur den klättrar på sökmotorernas organiska topplista. Sen ska vi ändra färgerna efter en ny profil och även marknadsföra det i traditionella medier och digitala medier. Jag ska även se om jag får ett bra pris från ett tryckeri för hennes broschyrer.

Vi ska runda ihop en offert för en nyfiken kund och se om vi kan starta upp samarbetet i början av nästa år, det finns så mycket potential för min O kund, plus att jag brinner för deras produkt gör saken ännu roligare!

Jag berättar mer om det längre fram...för nu vill jag skriva klart sidan!

//GabrielaKommentarer

Lämna en kommentar